Färja från Roscoff till Cork

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar varje vecka
    12 tim 45 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Roscoff till Cork-linjen går mellan Frankrike och Irland och trafikeras för tillfället av Brittany Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Roscoff till Cork, visar vi även resultat för Cherbourg till Dublin, Cherbourg till Rosslare och Roscoff till Rosslare för att hjälpa dig att komma från Frankrike till Irland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Roscoff Cork rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Roscoff Cork färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Roscoff Cork färjebiljetterna.

Billiga Roscoff till Cork priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Roscoff Cork färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Roscoff Cork färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Roscoff Cork färjor online med AFerry idag.