Färja från Rosslare till Cherbourg

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    17 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Rosslare till Cherbourg-linjen går mellan Irland och Frankrike och trafikeras för tillfället av Irish Ferries och Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Rosslare till Cherbourg, visar vi även resultat för Cork till Roscoff, Dublin till Cherbourg och Rosslare till Roscoff för att hjälpa dig att komma från Irland till Frankrike på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Rosslare Cherbourg rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Rosslare Cherbourg färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Rosslare Cherbourg färjebiljetterna.

Billiga Rosslare till Cherbourg priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Rosslare Cherbourg färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Rosslare Cherbourg färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Rosslare Cherbourg färjor online med AFerry idag.