Färja från Rosslare till Fishguard

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar dagligen
    3 tim 15 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Rosslare till Fishguard-linjen går mellan Irland och Wales och trafikeras för tillfället av Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Rosslare till Fishguard, visar vi även resultat för Rosslare till Pembroke för att hjälpa dig att komma från Irland till Wales på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Rosslare Fishguard rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Rosslare Fishguard färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Rosslare Fishguard färjebiljetterna.

Billiga Rosslare till Fishguard priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Rosslare Fishguard färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Rosslare Fishguard färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Rosslare Fishguard färjor online med AFerry idag.