Färja från Rosslare till Roscoff

Karta

Hämta prisuppgift

Rosslare till Roscoff-linjen går mellan Irland och Frankrike och trafikeras för tillfället av Irish Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Rosslare till Roscoff, visar vi även resultat för Cork till Roscoff, Dublin till Cherbourg och Rosslare till Cherbourg för att hjälpa dig att komma från Irland till Frankrike på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Rosslare Roscoff rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Rosslare Roscoff färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Rosslare Roscoff färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Rosslare Roscoff färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Rosslare Roscoff färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Rosslare Roscoff färjor online med AFerry idag.