Rostock färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Rostock Rutter

Boka färjor till Rostock med AFerry. Färjor till Rostock, i Tyskland, är tillgängliga från Danmark och Sverige. Du kan ta en färja till Rostock från Gedser och Trelleborg.

Rostock Färjebolag

Färjor till och från Rostock och trafikeras för tillfället av Scandlines, Stena Line och TT-Line. Eftersom 3 färjebolag verkar in och ut ur Rostock, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Rostock, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Rostock färjor med Scandlines, Stena Line och TT-Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Rostock blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Rostock färjehamn Boka alla ledande Rostock-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Rostock-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Rostock-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Trelleborg - Rostock
(Stena Line)
690 Skr
  • Bokat: 2020 čakčamánnu 5, lávvardat
  • Res: 2020 juovlamánnu 18, bearjadat (Enkel)
  • Bil + 4
Trelleborg - Rostock
(TT-Line)
1 410 Skr
  • Bokat: 2020 čakčamánnu 2, gaskavahkku
  • Res: 2020 čakčamánnu 11, bearjadat (Enkel)
  • Bil + 3

Specialerbjudanden

  • Rostock färja
  • Rostock färja
  • Rostock färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Rostock-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Rostock-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enRostock färja online med AFerry.se idag.

Rostock Karta

Visa karta

Port Address

Finnlines

Skandinavienkai ShipserviceGmbH & Co. Ost-West-Straße 35, Rostock, 18147, Germany

Scandlines

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany

Scandlines

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany

Stena Line

Zum Fährterminal 1, 18147 Rostock Überseehafen, Germany

TT-Line

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany