Färja från Rostock till Trelleborg

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

 • 2 korsningar dagligen
  6 tim
  Få pris
 • 2 korsningar dagligen
  5 tim 30 min
  Få pris

Alternativa Färdvägar

Rostock till Trelleborg-linjen går mellan Tyskland och Sverige och trafikeras för tillfället av Stena Line och TT-Line. Förutom att jämföra priser och tider för Rostock till Trelleborg, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Tyskland till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris:

 • Kiel till Göteborg
 • Sassnitz till Trelleborg
 • Travemünde till Malmö
 • Travemünde till Trelleborg

Boka alla ledande Rostock Trelleborg rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Rostock Trelleborg färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Rostock Trelleborg färjebiljetterna.

Billiga Rostock till Trelleborg priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Rostock Trelleborg färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Rostock Trelleborg färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Rostock Trelleborg färjor online med AFerry idag.