Rovinj färja

Karta

Hämta prisuppgift

Rovinj Rutter

Boka färjor till Rovinj med AFerry. Färjor till Rovinj, i Kroátia, är tillgängliga från Italien. Du kan ta en färja till Rovinj från Venedig.

Rovinj Färjebolag

Färjor till och från Rovinj och trafikeras för tillfället av Atlas Kompas och Venezia. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Rovinj, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Rovinj, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Rovinj färjor med Atlas Kompas och Venezia är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Rovinj blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Rovinj färjehamn Boka alla ledande Rovinj-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Rovinj-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Rovinj-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Rovinj färja
  • Rovinj färja
  • Rovinj färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Rovinj-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Rovinj-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enRovinj färja online med AFerry.se idag.

Rovinj Karta

Visa karta

Port Address

Venezia

Valdibora Parking, Ulica Giordana Paliage, 52210, Croatia