Färja från Rovinj till Venedig

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Rovinj till Venedig-linjen går mellan Kroátia och Italien och trafikeras för tillfället av Atlas Kompas och Venezia. Förutom att jämföra priser och tider för Rovinj till Venedig, visar vi även resultat för 5 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Kroátia till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Mali Losinj till Cesenatico
  • Piran till Venedig
  • Porec till Venedig
  • Pula till Venedig
  • Umag till Venedig

Boka alla ledande Rovinj Venedig rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Rovinj Venedig färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Rovinj Venedig färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Rovinj Venedig färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Rovinj Venedig färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Rovinj Venedig färjor online med AFerry idag.