San Antonio färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Specialerbjudanden

Boka färjor till San Antonio med AFerry. Du kan använda San Antonio för att ta färjor runt Balearics och även till Spanien. Inrikes tjänster i Balearics är tillgängliga från San Antonio till Palma medan färjor från Balearics seglar till Denia och Gandia.

San Antonio Färjebolag

Färjor till och från San Antonio och trafikeras för tillfället av Balearia och Trasmediterranea. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur San Antonio, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till San Antonio, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

San Antonio färjor med Balearia och Trasmediterranea är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till San Antonio blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt San Antonio färjehamn Boka alla ledande San Antonio-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka San Antonio-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste San Antonio-färjebiljetterna.

  • San Antonio färja
  • San Antonio färja
  • San Antonio färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för San Antonio-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en San Antonio-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enSan Antonio färja online med AFerry.se idag.

San Antonio Karta

Visa karta

Port Address

Balearia

Sant Antoni de Portmany, 07820, Spain, Ibiza

Trasmediterranea

Puerto De San Antoni, Ibiza, 07820, Spain