Färja till Sark

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Specialerbjudanden

Boka färjor till Sark med AFerry. Du kan använda Sark för att ta färjor runt Kanalöarna och även till Frankrike. Inrikes tjänster i Kanalöarna är tillgängliga från Sark till Guernsey och Jersey medan färjor från Kanalöarna seglar till Carteret.

Sark Färjebolag

Färjor till och från Sark och trafikeras för tillfället av Isle of Sark Shipping och Manche Iles Express. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Sark, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Sark, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Sark färjor med Isle of Sark Shipping och Manche Iles Express är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Sark blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Sark rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Sark färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Sark färjebiljetterna.

  • Färjor till Sark
  • Färjor till Sark
  • Färjor till Sark

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Sark färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Sark färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Sark färjor online med AFerry idag.

Sark Karta

Visa karta

Port Address

Isle of Sark Shipping

Harbour Office, Sark, GY9 0SB, United Kingdom

Manche Iles Express

La Maseline Jetty, Sark, GY9 0SB, Channel Islands