Saronic Ferries

Saronic Ferries
Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka en Saronic Ferries färja snabbt och lätt online med AFerry. Saronic Ferries bedriver linjetrafik mellan olika hamnar i Saroniska öarna. Den här sidan innehåller information om att boka Saronic Ferries -färdvägar, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Saronic Ferries -färjebiljetterna. Boka billiga Saronic Ferries färjor till Aegina, Agistri och Poros. Vi jämför Saronic Ferries med ANES Ferries och Hellenic Seaways i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Hur man bokar Jämför priser mellan alla färjeöverfarter med Saronic Ferries med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Saronic Ferries färja genom att använda enheten "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enSaronic Ferries färja online med AFerry idag.

Översikt

Incheckningsinformation

Incheckning minst 30 min före avgång för fotpassagerare och 60 min före avgång för övriga passagerare.

Rutter:
Kortaste korsningen:

Mest populära rutten:

Specialerbjudanden

Saronic Ferries Rutter

    • Jämför och boka Saronic Ferries biljetter till Poros, Agistri och Aegina med AFerry!
    • Jämför och boka Saronic Ferries biljetter till Poros, Agistri och Aegina med AFerry!