Sassnitz färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka färjor till Sassnitz med AFerry. Färjor till Sassnitz, i Tyskland, är tillgängliga från Sverige. Du kan ta en färja till Sassnitz från Trelleborg.

Sassnitz Färjebolag

Färjor till och från Sassnitz och trafikeras för tillfället av Stena Line. När du letar efter en färja till Sassnitz, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Sassnitz färjor med Stena Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Sassnitz blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Sassnitz färjehamn Boka alla ledande Sassnitz-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Sassnitz-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Sassnitz-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Sassnitz färja
  • Sassnitz färja
  • Sassnitz färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Sassnitz-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Sassnitz-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enSassnitz färja online med AFerry.se idag.

Sassnitz Karta

Visa karta

Port Address

BornholmerFærgen

Fährhafen Sassnitz, Sassnitz/ Neu Mukran , 18546, Germany

DFDS LISCO

Fährhafen Sassnitz, Sassnitz/ Neu Mukran , 18546, Germany

Stena Line

Fährhafen Sassnitz-Mukran, Hafeneingangsgebäude 20, 18546 Sassnitz, Germany