Färja från Savona till Bastia

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 5 korsningar varje vecka
    4 tim 55 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Savona till Bastia-linjen går mellan Italien och Korsika och trafikeras för tillfället av Corsica-Sardinia Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Savona till Bastia, visar vi även resultat för Genua till Bastia, Livorno till Bastia och Piombino till Porto Vecchio för att hjälpa dig att komma från Italien till Korsika på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Savona Bastia rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Savona Bastia färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Savona Bastia färjebiljetterna.

Billiga Savona till Bastia priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Savona Bastia färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Savona Bastia färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Savona Bastia färjor online med AFerry idag.