Savona färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Savona Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Savona med AFerry. Färjor till Savona, i Italien, är tillgängliga från Korsika, Marocko och Spanien. Du kan ta en färja till Savona från 4 färja hamnar:

  • Barcelona
  • Bastia
  • Ile Rousse
  • Tanger Med

Savona Färjebolag

Färjor till och från Savona och trafikeras för tillfället av Corsica-Sardinia Ferries och Grimaldi Lines. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Savona, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Savona, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Savona färjor med Corsica-Sardinia Ferries och Grimaldi Lines är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Savona blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Savona färjehamn Boka alla ledande Savona-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Savona-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Savona-färjebiljetterna.

  • Savona färja
  • Savona färja
  • Savona färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Savona-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Savona-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enSavona färja online med AFerry.se idag.

Savona Karta

Visa karta

Port Address

Corsica-Sardinia Ferries

Savona-Porto Vado, I-17100, Italy

Grimaldi Lines

Via Antonio Baglietto, 17100, Italy