Schinoussa färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Schinoussa Rutter

 • Iraklia till Schinoussa / Schinoussa till Iraklia
  3 korsningar varje vecka
  5 min
 • Katapola till Schinoussa / Schinoussa till Katapola
  3 korsningar varje vecka
  1 tim 25 min
 • Koufonisia till Schinoussa / Schinoussa till Koufonisia
  3 korsningar varje vecka
  30 min
 • Naxos till Schinoussa / Schinoussa till Naxos
  3 korsningar varje vecka
  1 tim 15 min
 • Paros till Schinoussa / Schinoussa till Paros
  3 korsningar varje vecka
  2 tim 20 min
 • 3 korsningar varje vecka
  6 tim 50 min

Specialerbjudanden

Boka färjor till Schinoussa med AFerry. Färjor till Schinoussa, i Kykladerna, är tillgängliga från Grekland, Kykladerna och Sporaderna öarna . Du kan ta en färja till Schinoussa från Piraeus.

Schinoussa Färjebolag

Färjor till och från Schinoussa och trafikeras för tillfället av Blue Star Ferries. När du letar efter en färja till Schinoussa, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Schinoussa färjor med Blue Star Ferries är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Schinoussa blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Schinoussa färjehamn Boka alla ledande Schinoussa-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Schinoussa-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Schinoussa-färjebiljetterna.

 • Schinoussa färja
 • Schinoussa färja
 • Schinoussa färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Schinoussa-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Schinoussa-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enSchinoussa färja online med AFerry.se idag.

Schinoussa Karta

Visa karta

Port Address

Blue Star Ferries

Limani Schinoussas, 84300, Greece

Blue Star Ferries

Limani Schinoussas, 84300, Greece

Sea Jets

Limani Schinoussas, 84300, Greece