Sikinos färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Sikinos Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Sikinos med AFerry. Du kan använda Sikinos för att ta färjor runt Kykladerna och även till Grekland, Kykladerna och Sporaderna öarna . Inrikes tjänster i Kykladerna är tillgängliga från Sikinos till Folegandros, Ios och Santorini medan färjor från Kykladerna seglar till Piraeus.

Sikinos Färjebolag

Färjor till och från Sikinos och trafikeras för tillfället av Hellenic Seaways och Zante Ferries. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Sikinos, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Sikinos, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Sikinos färjor med Hellenic Seaways och Zante Ferries är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Sikinos blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Sikinos färjehamn Boka alla ledande Sikinos-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Sikinos-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Sikinos-färjebiljetterna.

  • Sikinos färja
  • Sikinos färja
  • Sikinos färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Sikinos-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Sikinos-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enSikinos färja online med AFerry.se idag.

Sikinos Karta

Visa karta

Port Address

Aegean Speed Lines

Limani Sikinou, 84010, Greece

Hellenic Seaways

Limani Sikinou, 84010, Greece

Sea Jets

Limani Sikinou, 84010, Greece

Zante Ferries

Limani Sikinou, 84010, Greece