Färja från Skiathos till Glossa

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar dagligen
    30 min
    Få pris
  • 6 korsningar varje vecka
    30 min
    Få pris

Skiathos till Glossa-linjen går mellan Sporaderna öarna och Grekland och trafikeras för tillfället av ANES Ferries och Hellenic Seaways.

Boka alla ledande Skiathos Glossa rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Skiathos Glossa färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Skiathos Glossa färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Skiathos Glossa färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Skiathos Glossa färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Skiathos Glossa färjor online med AFerry idag.