Färja från Skiathos till Volos

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 7 korsningar varje vecka
    2 tim 45 min
    Få pris
  • 7 korsningar varje vecka
    2 tim 25 min
    Få pris

Skiathos till Volos-linjen går mellan Sporaderna öarna och Grekland och trafikeras för tillfället av ANES Ferries och Hellenic Seaways.

Boka alla ledande Skiathos Volos rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Skiathos Volos färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Skiathos Volos färjebiljetterna.

Billiga Skiathos till Volos priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Skiathos Volos färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Skiathos Volos färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Skiathos Volos färjor online med AFerry idag.