Smyril Line färjor

Smyril Line
Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Smyril Line Översikt Boka en Smyril Line-färja snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Smyril Line-färdvägar, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigasteSmyril Line-färjebiljetterna.

Översikt

Incheckningsinformation

Observera: Passagerare som reser med ett fordon ska checka in på den relevanta avgångsterminalen senast 1 timme och 30 minuter före avgång och inte senare än 2 timmar och 30 minuter än denna då det gäller avgångar från Seydisfjorur. För passagerare till fots är den senaste incheckningstiden 1 timme före avgång i samtliga fall.

Rutter:
Kortaste korsningen:

Mest populära rutten:

Specialerbjudanden

Smyril Line Rutter

    Hur man bokar

    Hur man bokar Jämför priser mellan alla färjeöverfarter med Smyril Line med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Smyril Line-färja genom att använda enheten "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enSmyril Line-färja online med AFerry.se idag.