SNCM färjor

SNCM
Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

SNCM Översikt Boka en SNCM-färja snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka SNCM-färdvägar, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigasteSNCM-färjebiljetterna.

Översikt

Incheckningsinformation

För Korsika/Sardinien-rutter gäller att alla passagerare ska checka in minst 2 timmar före avgång. För nordafrikanska rutter gäller att alla passagerare ska checka in minst 3 timmar före avgång. Vänligen kontrollera den exakta incheckningstiden på din PDF-biljett.

Rutter:
Kortaste korsningen:

Mest populära rutten:

Specialerbjudanden

SNCM Rutter

    • Boka en SNCM färja med AFerry.se
    • Boka en SNCM färja med AFerry.se

    Hur man bokar

    Hur man bokar Jämför priser mellan alla färjeöverfarter med SNCM med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en SNCM-färja genom att använda enheten "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enSNCM-färja online med AFerry.se idag.