Färja till Sorrento

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Sorrento Rutter

Boka färjor till Sorrento med AFerry. Inrikes tjänster i Italien är tillgängliga från Sorrento till Capri och Neapel.

Sorrento Färjebolag

Färjor till och från Sorrento och trafikeras för tillfället av NLG. När du letar efter en färja till Sorrento, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Sorrento färjor med NLG är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Sorrento blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Sorrento rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Sorrento färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Sorrento färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Färjor till Sorrento
  • Färjor till Sorrento
  • Färjor till Sorrento

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Sorrento färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Sorrento färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Sorrento färjor online med AFerry idag.

Sorrento Karta

Visa karta

Port Address

Navlib

Porto di Sorrento, 80067 Sorrento NA, Italy