Färja från Southampton till East Cowes

Karta

Hämta prisuppgift

  • 19 korsningar dagligen
    1 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Southampton till East Cowes-linjen går mellan England och Isle of Wight och trafikeras för tillfället av Red Funnel. Förutom att jämföra priser och tider för Southampton till East Cowes, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från England till Isle of Wight på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Lymington till Yarmouth
  • Portsmouth till Fishbourne
  • Portsmouth till Ryde
  • Southsea till Ryde

Boka alla ledande Southampton East Cowes rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Southampton East Cowes färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Southampton East Cowes färjebiljetterna.

Billiga Southampton till East Cowes priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Southampton East Cowes färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Southampton East Cowes färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Southampton East Cowes färjor online med AFerry idag.