Färja till Spetses

Karta

Hämta prisuppgift

Spetses Rutter

Boka färjor till Spetses med AFerry. Färjor till Spetses, i Saroniska öarna, är tillgängliga från Grekland, Kykladerna och Sporaderna öarna . Du kan ta en färja till Spetses från Hydra och Piraeus.

Spetses Färjebolag

Färjor till och från Spetses och trafikeras för tillfället av Hellenic Seaways. När du letar efter en färja till Spetses, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Spetses färjor med Hellenic Seaways är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Spetses blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Spetses rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Spetses färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Spetses färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Färjor till Spetses
  • Färjor till Spetses
  • Färjor till Spetses

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Spetses färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Spetses färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Spetses färjor online med AFerry idag.

Spetses Karta

Visa karta

Port Address

Hellenic Seaways

Spetses Ferry Port, Spetses Island, Saronic Islands, Greece