Split färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Split Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Split med AFerry. Färjor till Split, i Kroátia, är tillgängliga från Italien. Du kan ta en färja till Split från Ancona.

Split Färjebolag

Färjor till och från Split och trafikeras för tillfället av Jadrolinija och SNAV. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Split, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Split, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Split färjor med Jadrolinija och SNAV är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Split blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Split färjehamn Boka alla ledande Split-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Split-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Split-färjebiljetterna.

  • Split färja
  • Split färja
  • Split färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Split-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Split-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enSplit färja online med AFerry.se idag.

Split Karta

Visa karta

Port Address

Jadrolinija

Ulica Gat Svetog Duje, 21000, Split, Croatia

SNAV

Gat Sv Duje Bb Trajektni Term, HR - 2100 Spalato - Split, Croatia