Färja från St Helier till Poole

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    3 tim 59 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

St Helier till Poole-linjen går mellan Kanalöarna och England och trafikeras för tillfället av Condor Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för St Helier till Poole, visar vi även resultat för St Helier till Portsmouth för att hjälpa dig att komma från Kanalöarna till England på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande St Helier Poole rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka St Helier Poole färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste St Helier Poole färjebiljetterna.

Billiga St Helier till Poole priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för St Helier Poole färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en St Helier Poole färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka St Helier Poole färjor online med AFerry idag.