Färja från St Malo till St Helier

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 5 korsningar varje vecka
    1 tim 25 min
    Få pris

St Malo till St Helier-linjen går mellan Frankrike och Kanalöarna och trafikeras för tillfället av Condor Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för St Malo till St Helier, visar vi även resultat för Carteret till St Helier och Granville till St Helier för att hjälpa dig att komma från Frankrike till Kanalöarna på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande St Malo St Helier rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka St Malo St Helier färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste St Malo St Helier färjebiljetterna.

Billiga St Malo till St Helier priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för St Malo St Helier färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en St Malo St Helier färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka St Malo St Helier färjor online med AFerry idag.