Färja från St Malo till St Peter Port

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    1 tim 55 min
    Få pris

St Malo till St Peter Port-linjen går mellan Frankrike och Kanalöarna och trafikeras för tillfället av Condor Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för St Malo till St Peter Port, visar vi även resultat för Carteret till St Peter Port, Dielette till St Peter Port och Granville till St Peter Port för att hjälpa dig att komma från Frankrike till Kanalöarna på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande St Malo St Peter Port rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka St Malo St Peter Port färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste St Malo St Peter Port färjebiljetterna.

Billiga St Malo till St Peter Port priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för St Malo St Peter Port färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en St Malo St Peter Port färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka St Malo St Peter Port färjor online med AFerry idag.