Färja från St Peter Port till St Malo

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    1 tim 55 min
    Få pris

St Peter Port till St Malo-linjen går mellan Kanalöarna och Frankrike och trafikeras för tillfället av Condor Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för St Peter Port till St Malo, visar vi även resultat för St Peter Port till Carteret, St Peter Port till Dielette och St Peter Port till Granville för att hjälpa dig att komma från Kanalöarna till Frankrike på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande St Peter Port St Malo rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka St Peter Port St Malo färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste St Peter Port St Malo färjebiljetterna.

Billiga St Peter Port till St Malo priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för St Peter Port St Malo färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en St Peter Port St Malo färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka St Peter Port St Malo färjor online med AFerry idag.