Färja från Stavanger till Hirtshals

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 6 korsningar varje vecka
    8 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Stavanger till Hirtshals-linjen går mellan Norge och Danmark och trafikeras för tillfället av Fjord Line. Förutom att jämföra priser och tider för Stavanger till Hirtshals, visar vi även resultat för 5 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Norge till Danmark på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Bergen till Hirtshals
  • Kristiansand till Hirtshals
  • Langesund till Hirtshals
  • Larvik till Hirtshals
  • Oslo till Frederikshavn

Boka alla ledande Stavanger Hirtshals rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Stavanger Hirtshals färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Stavanger Hirtshals färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Stavanger Hirtshals färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Stavanger Hirtshals färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Stavanger Hirtshals färjor online med AFerry idag.