Färja från Stockholm till Helsingfors

Karta

Hämta prisuppgift

  • 6 korsningar varje vecka
    16 tim 15 min
    Få pris
  • 6 korsningar varje vecka
    17 tim 15 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Stockholm till Helsingfors-linjen går mellan Sverige och Finland och trafikeras för tillfället av Tallink Silja och Viking Line. Förutom att jämföra priser och tider för Stockholm till Helsingfors, visar vi även resultat för Kapellskär till Nådendal och Stockholm till Åbo för att hjälpa dig att komma från Sverige till Finland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Stockholm Helsingfors rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Stockholm Helsingfors färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Stockholm Helsingfors färjebiljetterna.

Billiga Stockholm till Helsingfors priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Stockholm Helsingfors färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Stockholm Helsingfors färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Stockholm Helsingfors färjor online med AFerry idag.