Färja från Stockholm till Långnäs

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 6 korsningar varje vecka
    7 tim 15 min
    Få pris
  • 6 korsningar varje vecka
    6 tim 20 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Stockholm till Långnäs-linjen går mellan Sverige och Aland och trafikeras för tillfället av Viking Line. Förutom att jämföra priser och tider för Stockholm till Långnäs, visar vi även resultat för Kapellskär till Mariehamn och Stockholm till Mariehamn för att hjälpa dig att komma från Sverige till Aland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Stockholm Långnäs rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Stockholm Långnäs färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Stockholm Långnäs färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Stockholm Långnäs färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Stockholm Långnäs färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Stockholm Långnäs färjor online med AFerry idag.