Färja från Stockholm till Mariehamn

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar dagligen
    6 tim 25 min
    Få pris
  • 2 korsningar dagligen
    5 tim 25 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Stockholm till Mariehamn-linjen går mellan Sverige och Aland och trafikeras för tillfället av Tallink Silja och Viking Line. Förutom att jämföra priser och tider för Stockholm till Mariehamn, visar vi även resultat för Kapellskär till Mariehamn och Stockholm till Långnäs för att hjälpa dig att komma från Sverige till Aland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Stockholm Mariehamn rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Stockholm Mariehamn färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Stockholm Mariehamn färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Stockholm Mariehamn färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Stockholm Mariehamn färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Stockholm Mariehamn färjor online med AFerry idag.