Färja från Swinoujscie till Ystad

Karta

Hämta prisuppgift

  • 2 korsningar dagligen
    6 tim 30 min
  • 2 korsningar dagligen
    7 tim 15 min

Alternativa Färdvägar

Swinoujscie till Ystad-linjen går mellan Polen och Sverige och trafikeras för tillfället av Polferries och Unity Line. Förutom att jämföra priser och tider för Swinoujscie till Ystad, visar vi även resultat för Gdansk till Nynäshamn och Gdynia till Karlskrona för att hjälpa dig att komma från Polen till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Swinoujscie Ystad rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Swinoujscie Ystad färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Swinoujscie Ystad färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Swinoujscie Ystad färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Swinoujscie Ystad färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Swinoujscie Ystad färjor online med AFerry idag.