Färja från Swinoujscie till Ystad

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar dagligen
    7 tim 15 min
    Få pris
  • 2 korsningar dagligen
    6 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Swinoujscie till Ystad-linjen går mellan Polen och Sverige och trafikeras för tillfället av Polferries och Unity Line. Förutom att jämföra priser och tider för Swinoujscie till Ystad, visar vi även resultat för Gdansk till Nynäshamn och Gdynia till Karlskrona för att hjälpa dig att komma från Polen till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Swinoujscie Ystad rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Swinoujscie Ystad färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Swinoujscie Ystad färjebiljetterna.

Billiga Swinoujscie till Ystad priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Swinoujscie Ystad färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Swinoujscie Ystad färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Swinoujscie Ystad färjor online med AFerry idag.