Färja från Tallinn till Helsingfors

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

 • 6 korsningar dagligen
  2 tim
  Få pris
 • 2 korsningar dagligen
  2 tim 15 min
  Få pris
 • 2 korsningar dagligen
  2 tim 15 min
  Få pris

Tallinn till Helsingfors-linjen går mellan Estland och Finland och trafikeras för tillfället av Eckerö Line, Tallink Silja och Viking Line.

Boka alla ledande Tallinn Helsingfors rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Tallinn Helsingfors färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Tallinn Helsingfors färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Tallinn Helsingfors färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Tallinn Helsingfors färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Tallinn Helsingfors färjor online med AFerry idag.