Färja från Tanger Med till Barcelona

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    29 tim 15 min
    Få pris
  • 1 korsningar varje vecka
    27 tim
    Få pris

Tanger Med till Barcelona-linjen går mellan Marocko och Spanien och trafikeras för tillfället av 2 rederier - Grandi Navi Veloci och Grimaldi Lines.

Boka alla ledande Tanger Med Barcelona rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Tanger Med Barcelona färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Tanger Med Barcelona färjebiljetterna.

Billiga Tanger Med till Barcelona priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Tanger Med Barcelona färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Tanger Med Barcelona färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Tanger Med Barcelona färjor online med AFerry idag.