Färja till Tokushima

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka färjor till Tokushima med AFerry. Inrikes tjänster i Japan är tillgängliga från Tokushima till Tokyo.

Tokushima Färjebolag

Färjor till och från Tokushima och trafikeras för tillfället av Ocean Tokyu Ferry. När du letar efter en färja till Tokushima, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Tokushima färjor med Ocean Tokyu Ferry är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Tokushima blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Tokushima rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Tokushima färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Tokushima färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Färjor till Tokushima
  • Färjor till Tokushima
  • Färjor till Tokushima

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Tokushima färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Tokushima färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Tokushima färjor online med AFerry idag.

Tokushima Karta

Visa karta

Port Address

Ocean Tokyu Ferry

Tsudakaigancho, 9-5, Tokushima, Tokushima Prefecture, Japan