Färja från Travemünde till Trelleborg

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 3 korsningar dagligen
    7 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Travemünde till Trelleborg-linjen går mellan Tyskland och Sverige och trafikeras för tillfället av TT-Line. Förutom att jämföra priser och tider för Travemünde till Trelleborg, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Tyskland till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Kiel till Göteborg
  • Rostock till Trelleborg
  • Sassnitz till Trelleborg
  • Travemünde till Malmö

Boka alla ledande Travemünde Trelleborg rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Travemünde Trelleborg färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Travemünde Trelleborg färjebiljetterna.

Billiga Travemünde till Trelleborg priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Travemünde Trelleborg färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Travemünde Trelleborg färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Travemünde Trelleborg färjor online med AFerry idag.