Färja från Trelleborg till Rostock

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

 • 2 korsningar dagligen
  5 tim 30 min
  Få pris
 • 2 korsningar dagligen
  6 tim
  Få pris

Alternativa Färdvägar

Trelleborg till Rostock-linjen går mellan Sverige och Tyskland och trafikeras för tillfället av Stena Line och TT-Line. Förutom att jämföra priser och tider för Trelleborg till Rostock, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Sverige till Tyskland på bästa möjliga tid, till bästa pris:

 • Göteborg till Kiel
 • Malmö till Travemünde
 • Trelleborg till Sassnitz
 • Trelleborg till Travemünde

Boka alla ledande Trelleborg Rostock rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Trelleborg Rostock färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Trelleborg Rostock färjebiljetterna.

Billiga Trelleborg till Rostock priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Trelleborg Rostock färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Trelleborg Rostock färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Trelleborg Rostock färjor online med AFerry idag.