Färja från Trelleborg till Sassnitz

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Trelleborg till Sassnitz-linjen går mellan Sverige och Tyskland och trafikeras för tillfället av Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Trelleborg till Sassnitz, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Sverige till Tyskland på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Göteborg till Kiel
  • Malmö till Travemünde
  • Trelleborg till Rostock
  • Trelleborg till Travemünde

Boka alla ledande Trelleborg Sassnitz rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Trelleborg Sassnitz färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Trelleborg Sassnitz färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Trelleborg Sassnitz färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Trelleborg Sassnitz färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Trelleborg Sassnitz färjor online med AFerry idag.