Trieste färja

Karta

Hämta prisuppgift

Boka färjor till Trieste med AFerry. Färjor till Trieste, i Italien, är tillgängliga från Albánia. Du kan ta en färja till Trieste från Durres.

Trieste Färjebolag

Färjor till och från Trieste och trafikeras för tillfället av Adria Ferries. När du letar efter en färja till Trieste, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Trieste färjor med Adria Ferries är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Trieste blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Trieste färjehamn Boka alla ledande Trieste-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Trieste-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Trieste-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Trieste färja
  • Trieste färja
  • Trieste färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Trieste-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Trieste-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enTrieste färja online med AFerry.se idag.

Trieste Karta

Visa karta

Port Address

Adria Ferries

SCALO LEGNAMI - VIA DEGLI ALTIFORNI , 34145 TRIESTE, Italy

Grimaldi Lines

Punto Franco Vecchio, 34100, Italy

Minoan Lines

Ufficio Imbarco, Check in Terminal - Via della Rampa, Molo 7, 34123 Trieste, Italy

Trieste Lines

Nuova Stazione Marittima - Molo IV - Trieste, 34135 Trieste, Italy