Färja från Tunis till Salerno

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    25 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Tunis till Salerno-linjen går mellan Tunisien och Italien och trafikeras för tillfället av Grimaldi Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Tunis till Salerno, visar vi även resultat för Tunis till Civitavecchia och Tunis till Genua för att hjälpa dig att komma från Tunisien till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Tunis Salerno rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Tunis Salerno färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Tunis Salerno färjebiljetterna.

Billiga Tunis till Salerno priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Tunis Salerno färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Tunis Salerno färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Tunis Salerno färjor online med AFerry idag.