Turku färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Åbo Rutter

Boka färjor till Åbo med AFerry. Färjor till Åbo, i Finland, är tillgängliga från Aland och Sverige. Du kan ta en färja till Åbo från Långnäs, Mariehamn och Stockholm.

Åbo Färjebolag

Färjor till och från Åbo och trafikeras för tillfället av Tallink Silja och Viking Line. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Åbo, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Åbo, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Åbo färjor med Tallink Silja och Viking Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Åbo blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Turku färjehamn Boka alla ledande Turku-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Turku-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Turku-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Stockholm - Turku
(Tallink Silja)
299 Skr
  • Bokat: 2020 geassemánnu 15, vuossárga
  • Res: 2020 suoidnemánnu 3, bearjadat (Enkel)
  • Bil + 1
Stockholm - Turku
(Viking Line)
1 030 Skr
  • Bokat: 2020 geassemánnu 8, vuossárga
  • Res: 2020 suoidnemánnu 4, lávvardat (Enkel)
  • Bil + 2

Specialerbjudanden

  • Turku färja
  • Turku färja
  • Turku färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Turku-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Turku-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enTurku färja online med AFerry.se idag.

Åbo Karta

Visa karta

Port Address

Tallink Silja

Turku Ferry Port, Linnankatu 91, Turku, 20100, Finland

Viking Line

Viking Line terminal, 1. Linja, Linnansatama, FIN-20100, Finland