Umag färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Specialerbjudanden

Boka färjor till Umag med AFerry. Färjor till Umag, i Kroátia, är tillgängliga från Italien. Du kan ta en färja till Umag från Venedig.

Umag Färjebolag

Färjor till och från Umag och trafikeras för tillfället av Atlas Kompas och Venezia. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Umag, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Umag, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Umag färjor med Atlas Kompas och Venezia är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Umag blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Umag färjehamn Boka alla ledande Umag-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Umag-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Umag-färjebiljetterna.

  • Umag färja
  • Umag färja
  • Umag färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Umag-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Umag-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enUmag färja online med AFerry.se idag.

Umag Karta

Visa karta

Port Address

Atlas Kompas

Umag Ferry Port, Setaliste Vladimira Gortana, 52470 Umag, Croatia

Commodore Cruises

52470, Umag, Croatia

Venezia

, 52 470, Croatia