Färja till Umeå

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Umeå Rutter

Boka färjor till Umeå med AFerry. Färjor till Umeå, i Sverige, är tillgängliga från Finland. Du kan ta en färja till Umeå från Vaasa och Vasa.

Umeå Färjebolag

Färjor till och från Umeå och trafikeras för tillfället av Wasaline. När du letar efter en färja till Umeå, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Umeå färjor med Wasaline är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Umeå blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Umeå rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Umeå färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Umeå färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Färjor till Umeå
  • Färjor till Umeå
  • Färjor till Umeå

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Umeå färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Umeå färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Umeå färjor online med AFerry idag.

Umeå Karta

Visa karta

Port Address

Wasaline

Umea Ferry Port, 913 32 Holmsund, Sweden