Uruguay Färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Specialerbjudanden

Boka färjor till Uruguay med AFerry. AFerry har alltid billiga priser på Uruguay färjor, så att du kan resa avslappnad och veta att du har en hel del. Uruguay färjorna går från 3 färja hamnar - Colonia, Montevideo och Punta del Este. Du kan boka en färja till Uruguay från Argentina med 3 färjereder - Buenos Aires till Colonia, Buenos Aires till Montevideo och Buenos Aires till Punta del Este.

Uruguay Färjebolag

Färjor till Uruguay drivs av Colonia Express. Vi kommer att jämföra alla resultat för Colonia Express för att hjälpa dig att få det bästa priset till den bästa tiden för att passa dina planer. Colonia Express erbjuder oslagbar service och du kommer att känna att du är på semester, det ögonblick du går ombord. Att resa till Uruguay blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.