Färja från Valencia till Ibiza

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

 • 6 korsningar varje vecka
  4 tim 30 min
  Få pris
 • 6 korsningar varje vecka
  4 tim 29 min
  Få pris

Alternativa Färdvägar

Valencia till Ibiza-linjen går mellan Spanien och Balearics och trafikeras för tillfället av Balearia och Trasmediterranea. Förutom att jämföra priser och tider för Valencia till Ibiza, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Spanien till Balearics på bästa möjliga tid, till bästa pris:

 • Barcelona till Ibiza
 • Denia till Ibiza
 • Denia till San Antonio
 • Gandia till San Antonio

Boka alla ledande Valencia Ibiza rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Valencia Ibiza färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Valencia Ibiza färjebiljetterna.

Billiga Valencia till Ibiza priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Valencia Ibiza färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Valencia Ibiza färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Valencia Ibiza färjor online med AFerry idag.