Färja från Valencia till Palma

Karta

Hämta prisuppgift

  • 7 korsningar varje vecka
    7 tim 40 min
  • 1 korsningar dagligen
    7 tim 45 min

Alternativa Färdvägar

Valencia till Palma-linjen går mellan Spanien och Balearics och trafikeras för tillfället av Balearia och Trasmediterranea. Förutom att jämföra priser och tider för Valencia till Palma, visar vi även resultat för Barcelona till Palma, Denia till Palma och Gandia till Palma för att hjälpa dig att komma från Spanien till Balearics på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Valencia Palma rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Valencia Palma färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Valencia Palma färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Valencia Palma färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Valencia Palma färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Valencia Palma färjor online med AFerry idag.