Färja från Valletta till Catania

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar varje vecka
    7 tim
    Få pris

Valletta till Catania-linjen går mellan Malta och Sicilien och trafikeras för tillfället av Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione och Virtu Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Valletta till Catania, visar vi även resultat för Valletta till Pozzallo för att hjälpa dig att komma från Malta till Sicilien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Valletta Catania rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Valletta Catania färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Valletta Catania färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Valletta Catania färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Valletta Catania färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Valletta Catania färjor online med AFerry idag.