Färja till Vasa

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Vasa Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Vasa med AFerry. Färjor till Vasa, i Finland, är tillgängliga från . Du kan ta en färja till Vasa från Umea.

Vasa Färjebolag

Färjor till och från Vasa och trafikeras för tillfället av Wasaline. När du letar efter en färja till Vasa, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Vasa färjor med Wasaline är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Vasa blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Vasa rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Vasa färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Vasa färjebiljetterna.

  • Färjor till Vasa
  • Färjor till Vasa
  • Färjor till Vasa

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Vasa färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Vasa färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Vasa färjor online med AFerry idag.

Vasa Karta

Visa karta

Port Address

Wasaline

Vanha Satamatie, , 65170 Vaasa, Finland