Virtu Ferries

Virtu Ferries
Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka en Virtu Ferries färja snabbt och lätt online med AFerry. Virtu Ferries bedriver linjetrafik mellan olika hamnar i Malta och Sicilien. Den här sidan innehåller information om att boka Virtu Ferries -färdvägar, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Virtu Ferries -färjebiljetterna. Boka billiga Virtu Ferries färjor till Catania, Malta och Pozzallo. Vi jämför Virtu Ferries med Grimaldi Lines och Tirrenia di Navigazione i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Hur man bokar Jämför priser mellan alla färjeöverfarter med Virtu Ferries med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Virtu Ferries färja genom att använda enheten "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enVirtu Ferries färja online med AFerry idag.

Översikt

Incheckningsinformation

Incheckning minst 60 min före avgång för fotpassagerare och 90 min före avgång för övriga passagerare.

Rutter:
2
Kortaste korsningen:
Pozzallo - Valletta
1 tim 45 min
Mest populära rutten:

Specialerbjudanden

Virtu Ferries Rutter

  • Jämför och boka Virtu Ferries biljetter till Catania, Malta och Pozzallo med AFerry!
  • Jämför och boka Virtu Ferries biljetter till Catania, Malta och Pozzallo med AFerry!